Zaalverhuur

Bookmark and Share

Zaalverhuur

Of u nou een vergadering, een bedrijfsfeest of een verjaardag organiseert, een goede locatie is het halve werk. Daarom vertellen wij u graag wat wij kunnen betekenen voor u.

Vergadering
Voor de verandering eens buiten de deur vergaderen? Vraag eens naar de mogelijkheden bij Partycentrum Noord. Wij bieden ruimte voor hele kleine groepen tot zeer grote groepen. De opstelling en indeling van de zaal richten wij naar uw wensen in. Uiteraard mag een goede koffie/ thee service niet ontbreken. Wilt u het combineren met een lunch? Vertel ons dit en wij zorgen ervoor dat de luxe verse broodjes en sappen geserveerd worden op het gewenste tijdstip. Stap eens uit het muffe kantoor en plan uw vergaderingen in onze gezellige en sfeervolle vergaderzalen.

Bedrijfsfeest
Met al uw personeel en/ of klanten een leuke gelegenheid vieren? Dat kan bij ons. Met een eigen bar, speciale ruimte voor de DJ en een goede audio installatie is dit een prachtige locatie. Onze zalen zijn groot genoeg om 250 tot maximaal 300 gasten te ontvangen per zaal. Tevens is het mogelijk om slechts een deel van de zaal te huren. Wij hebben mooie flatscreens aan de muur hangen waarop u uw eigen beelden kunt afspelen of gewoon sfeerbeeld kunt vertonen.

Wij kunnen ook uw catering voor de avond verzorgen. In samenspraak kunnen we een volledig menu samenstellen welke uw gasten zeker zullen waarderen.  Tevens hebben wij stellen wij onze professionele bediening ter beschikking voor uw op de avond.

Uiteraard is het mogelijk om andere wensen te bespreken. Wij zullen altijd ons best doen om te voorzien in al uw behoeften.

Een geslaagde verjaardag
Alweer een jaartje ouder. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Waar beter dan in Partycentrum Noord. Wij kunnen samen een verjaardagsmaal samenstellen waar uw gasten van zullen smullen.

Heeft u liever alleen de zaal tot uw beschikking en neemt u uw eigen catering mee? Geen probleem. Dan zorgen wij ervoor dat de zaal feestklaar wordt opgeleverd. Wij bieden u ruim van tevoren de mogelijkheid om de zaal te versieren en eventuele andere vormen van aankleding te realiseren.

Als u een DJ heeft ingehuurd helpen wij u met de installatie van zijn apparatuur. Uiteraard hebben wij professionele bediening waar u een beroep op kunt doen zodat uw gasten op hun wenken worden bediend tijdens de verjaardag. Uiteraard is dit geen verplichting voor u.

Aan de muren zijn flatscreens gemonteerd waarop u eventuele eerder opgenomen verjaardagswensen kunt afspelen. Maar ook is het leuk om hierop foto’s van de jarige job af te spelen.

 

* PARTYCENTRUM NOORD BIEDT VOLDOENDE PARKEERMOGELIJKHEDEN. PARKEREN IS VOLLEDIG GRATIS BIJ PARTYCENTRUM NOORD.